top of page

Transformeer je rommel in contant geld bij La Braderie Rommelmarkt!

Als je thuis bent en je je afvraagt wat je met al die overbodige spullen op zolder moet doen, dan heb je geluk. La Braderie organiseert op zaterdag 26 augustus 2023 opnieuw hun rommelmarkt. Een dag vol fun, ontdekkingen, en de mogelijkheid om extra geld te verdienen!

De rommelmarkt van La Braderie staat bekend om haar gezellige, vrolijke sfeer. Van vintage kleding, zeldzame verzamelobjecten, antiek, tot huishoudelijke artikelen, je kunt het allemaal vinden op onze markt. Niet alleen is het een geweldige manier om een dag door te brengen, maar het is ook de perfecte kans om wat extra geld te verdienen.


We leven in tijden waarin elk extra zakcentje helpt, toch? Of je nu op zoek bent naar een manier om je inkomen aan te vullen, of gewoon wat ruimte wilt vrijmaken in je huis, La Braderie biedt de perfecte oplossing.


Van 9u tot 18u30 krijg je de kans om jouw verborgen schatten te verkopen. Heb je oude boeken die je al jaren niet meer hebt aangeraakt? Of misschien een verzameling speelgoed uit je kindertijd die stof verzamelt? Dit zijn de items die op onze rommelmarkt een tweede leven kunnen krijgen, terwijl jij een mooie winst maakt.

Deelnemen is zeer betaalbaar, met een inschrijfgeld van slechts 10 euro. Dit geeft je toegang tot je eigen kraam op de markt, waar je de kans krijgt om je spullen te verkopen aan een breed publiek van enthousiaste kopers.

Maar dat is niet alles. Het is een fantastische manier om nieuwe mensen te ontmoeten, verhalen te delen en te genieten van een dag in de buitenlucht. (lees verder onder de foto)


Dus waar wacht je nog op? Kruip op die zolder, verzamel je items en schrijf je in via labraderie.be.

We zijn al een campagne gestart op diverse markten om nog meer deelnemers te werven, dus verzeker je plek nu!

Doe mee met La Braderie's rommelmarkt en ontdek hoe jouw verborgen schatten kunnen veranderen in contant geld!


We kijken uit naar je komst op 26 augustus!

194 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page