top of page

Help ons en deel het promomateriaal!

Het aftellen is begonnen! Met de zomerzon hoog aan de hemel en het normale leven dat na 15 augustus terugkeert is er geen beter moment dan nu om ons klaar te maken voor het meest bezochte evenement in Avelgem: La Braderie!


Doe mee aan onze promo-campagne!Als jij net zo enthousiast bent over La Braderie als wij, waarom zou je dan niet wat van die energie delen op je sociale media? We hebben speciaal voor jou (en natuurlijk voor al onze geweldige handelaren en standhouders) een reeks prachtige visuals gemaakt die perfect zijn voor Facebook, Instagram, TikTok en meer.


Download de visuals hier: https://www.labraderie.be/promo en deel ze met je vrienden, familie en volgers. Gebruik de hashtag #LaBraderie2023 zodat we jouw posts kunnen zien en delen!


Braderiekrant komt eraan!


Houd je brievenbus in de gaten! Onze Braderiekrant staat op het punt om verspreid te worden en zit boordevol informatie,… en natuurlijk het gevarieerde programma van La Braderie dit jaar.


Deel een foto van jezelf met de krant, of een leuk artikel dat je hebt gelezen, en vergeet niet de hashtag #LaBraderie2023 te gebruiken.

Door ons promomateriaal te delen kunnen we ervoor zorgen dat deze editie de grootste en beste tot nu toe wordt.


We kijken uit naar een fantastische La Braderie en we kunnen niet wachten om je daar te zien.57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page