top of page

Eerste succesvolle editie van La Braderie Midsummer in juni.

La Braderie Midsummer, onze eerste editie, was een enorm succes. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de onvermoeibare inzet en enthousiasme van onze ondernemers en vrijwilligers, ondanks de concurrentie van maar liefst 53 andere evenementen in de regio.


We waren blij te zien dat zo'n grote verscheidenheid aan ondernemers deelnam. Ze brachten kleur en diversiteit naar onze Braderie en droegen bij tot een geweldige atmosfeer. We hebben dan ook vele positieve reacties mogen ontvangen, zowel van deelnemers als bezoekers. Voor deze ondersteuning en deze warme feedback willen we jullie van harte bedanken.


Uiteraard was niet alles perfect. Elke gebeurtenis, vooral een eerste editie, heeft zijn leermomenten. We hebben geobserveerd, genoteerd en geluisterd naar jullie feedback. We weten dat we niet iedereen tevreden kunnen stellen, maar we doen ons best om naar jullie te luisteren en van jullie te leren.

Graag wil ik nog even de woorden

delen van André, die onze inzet zeer heeft gewaardeerd:


" Geachte, het was van onze zijde een aangename samenwerking met jullie organisatie. Mijn mannen waren tevreden over alles, van alles. Ik mag hen ten allen tijde terug vragen om bij jullie dienst te doen. Daarom wil ik dan ook in naam van hen en ikzelf, jullie medewerkers danken voor het werk en initiatief om dit in te richten, gewoon Proficiat aan jullie."
Dit is waar we het voor doen, voor deze momenten van erkenning en dankbaarheid.

We kijken nu al uit naar de volgende editie van La Braderie in augustus. Maar eerst gaan we ons bezighouden met de feedback die we hebben ontvangen, leren van deze ervaring en ons blijven verbeteren.


Laten we eindigen met een citaat die de essentie van onze vzw weerspiegelt: "Samenwerken betekent samen groeien."


Laten we blijven samenwerken, blijven groeien en onze mooie gemeente Avelgem blijven vieren!


Bert Breda

Voorzitter - 8580 VZW

55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page