top of page

PROGRAMME '21

En plus des super bonnes affaires (de 9h00 à 18h30) dans les nombreux stands , nous avons également proposé en 2021 des animations et quelques tubes musicaux dans la Doorniksesteenweg, la Stationsstraat et la Kerkstraat. Découvrez le programme ici ! Le programme 2022 sera bientôt en ligne !

14u00 - 22u00
AVOND, AMBACHTEN & KOOPJES MARKT 


Vanaf 14u tot 22u gaat de officiële avondmarkt van start, waar je kunt struinen langs talloze kraampjes en genieten van een gezellige sfeer. Verwen jezelf met een heerlijke snack of een verfrissend drankje terwijl je geniet van de zomerse avond.  Of start met het scoren van fantastische koopjes bij onze plaatselijke ondernemers en ontdek unieke producten en diensten die onze gemeente te bieden heeft. Laat je verrassen door de creativiteit en het vakmanschap van onze lokale handelaars!


14u00 - 22u00
KIDS MIDSUMMER 

 

Het feest begint om 14 u met betoverende grime. Verander in een sprookjesfiguur, een superheld, een prinses of een tijger. Een ervaring die je niet wilt missen! Als de betovering is voltooid, kan je lachen en gieren met onze vrolijke clown vol humor en magie. En vergeet niet de springkastelen waar je op verschillende plaatsen tot sluit naar hartenlust kan springen en klauteren.

 

VANAF 16u00
STELTENLOPERS - VUUR 
SEPPE VANDEWALLE 
MINI FANFARE 
 

Zodra de klok 16u slaat, worden de straten een feestparcours dat tot leven komt met adembenemende vuurspuwende steltenlopers. Laat je betoveren door onze mini-fanfare, met een repertoire zo divers als ons publiek. Van pop tot jazz en Latin, hun muziek brengt leven in de brouwerij. Ze starten vaak in een hoekje, maar eindigen steevast in het middelpunt van de aandacht met hun vrolijke en levendige klanken.

 

Ondertussen betovert Seppe Vandewalle ons met zijn accordeon. Zijn muziek, een heerlijke mix van swing musette, tango en lichte jazz, belichaamt de bruisende sfeer van Midsummer.


VANAF 14u00
FOODTUCKS & PLAATSELIJKE HORECA 
 

Ontdek een veelheid aan smaken en geuren in onze foodtrucks die verspreid zijn over het parcours. Van verrukkelijke zoetigheden tot hartige lekkernijen, er is voor ieder wat wils!


FEESTPLEINEN:


20u00
CAFE LOCAL - MIDSUMMER FEST met DJ MAOI - ABBA 

 

Vanaf 20 u staat Café Local in het teken van de feestelijkheden. DJ Maoi zorgt met de meest aanstekelijke Zweedse pophits voor onweerstaanbare ritmes die je op de dansvloer brengen.


20u30
STATIONSSTRAAT: MARIACHI LOS TABASCO’S - LIVE 

 

Met de typische vihuela, guitarron, viool, trompet en zang (uit volle borst!) brengen ze de muziek op traditionele wijze, met een eigenwijs sausje, en in vol ornaat. Klassieke meezingers uit het mariachirepertoire zoals La Bamba, Besame Mucho en Cielito Lindo brengen je recht naar Zuid-Amerika. Soms romantisch en hartverscheurend, maar het eindigt steeds in een feest om het leven te vieren. Een Zweeds feest met een Mexicaans tintje!


23u00
STATIONSSTRAAT: ROCK AU VIN - LIVE MUZIEK 


Een vintage coverband die steengoede tijdloze klassiekers in een eigenwijs maar authentiek jasje brengt. Meezingen, dansen, stagediven of gewoon rustig genieten… het kan allemaal.


SLOTSPECTAKEL

En als het tijd is om de dag af te sluiten, wacht je een betoverend slotspektakel. We nodigen je om 22u of om 23u uit bij de majestueuze St-Martinuskerk in Avelgem, waar een sensationele vuurshow zal plaatsvinden. Bereid je voor op een fascinerende reis door een wereld van vuur, vol speciale effecten en indrukwekkende technieken door meester vuurkunstenaar, Gerrit van Part-a-fou. Kom op tijd want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen! Vol = Vol! 


22u00
ST-MARTINUS KERK: LIVE VUURSHOW - 1e SHOW 
23u00
ST- MARTINUS KERK: LIVE VUURSHOW - 2de SHOW 

bottom of page